Fáznak a gyerekek a Toldi iskolában

2019-05-06 12:52 | #Kaposvár

A Gárdonyi iskola mellett a Toldi iskola is leázott a hétvégi esőzések miatt. Felháborodott szülőkkel beszéltünk, akik elmondták, fáznak a gyerekek az iskolában. Nagykabátban ülnek a tanulók, mert nincs fűtés az épületben. Információink szerint a villany is elment és a Tornaterem annyira beázott, hogy használhatatlanná vált. 

Képeinken jól látszik, hogy az iskolán éppen a szigetelési munkálatokat végzik, ahogy a Gárdonyi iskolánál is.  A szülőktől megtudtuk, hogy az iskola arra kéri őket, hogy aki teheti kettő órakor menjen el gyermekéért.

Kérdéseinket elküldtük Stickel Péter tankerületi igazgató úrnak, amint válaszol frissítjük cikkünket.

FRISSÍTÉS: A polgármesteri hivatal eközben kiadott egy sajtóközleményt a Gárdonyi iskola beázásával kapcsolatban, idézzük:

"Az elmúlt napok csapadékos időjárása és az épületen zajló munkálatok miatt beázott a kaposvári Gárdonyi Géza Általános Iskola. 

Jelenleg az iskola energetikai korszerűsítése zajlik, ami érinti a tetőszigetelés javítását is. Kaposvár város műszak-pályázati igazgatósága felszólította a kivitelezőt, hogy haladéktalanul szüntessék meg a beázást, a tantermeket soron kívül állítsák helyre, és kezdjék meg a kárelhárítást, hogy minél előbb zavartalanul folytatódhasson az oktatás – tájékoztatta a sajtóirodát Szirják Imréné, a műszak-pályázati igazgatóság vezetője".

 

 

 

.

Szerző: KPSVR

Fotó: KPSVR