Gazdit keresek – Bruno

2019-05-09 10:41 | #Kaposvár #Zöld

Van egy kis szeretetgombócunk, aki ráadásul puha bundával, csillogó kis gombszemekkel, plüsspofival, és rendkívüli jellemmel is rendelkezik! Talán a gólya hozta, vagy a fellegekből pottyant az utcára, nem tudni - egyszer csak ott volt, és egy kedves család megtalálta.

Gondozásukba vették, amíg a sorsa elrendeződik, és még gazdit is igyekeztek neki keresni, sajnos sikertelenül, így hozzánk fordultak segítségért. A jelenlegi szállásadói nem szándékoznak Őt megtartani, mivel nagytestű kutyus lesz belőle. Már most nagy, pedig még csak pár hónapos bébi lehet. Származásáról nem tudunk semmit, eddig annyi derült ki róla, hogy játékos, de igen határozott természetű fiúcska. Ideiglenes befogadót, vagy végleges gazdit keresünk neki.

A jelleme alapján kívánatos, hogy az ideiglenese, vagy a leendő gazdi ne első kutyás legyen, továbbá üdvös, ha vannak ismeretei az ebek szocializálásában, nevelésében – nem csak a kisméretű, társasági kutyákkal kapcsolatban, ez a kölyök kutyus ugyanis nem közéjük tartozik. Oltási programját hamarosan megkezdjük, és kizárólag ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe. Érdeklődni lehet: orokbefogadnek.kutyatcicat@gmail.com