Részeg motoros támadt az alpolgármesterre a Desedán

2019-05-13 14:38 | #Kaposvár #Kékfény

Összetűzésbe keveredett Borhi Zsombor, Kaposvár alpolgármestere pénteken a Desedán egy részeg motorbiciklis férfivel. Úgy értesültünk, hogy az összetűzés során eltört Borhi Zsombor egyik ujja.

A KPSVR.hu információi szerint pénteken Borhi Zsombor egy desedai bejáráson vett részt, amikor észrevett egy motorost, aki füves területen farolt és járatta a motorját. Az alpolgármester odament a férfihez, és megkérte, hagyja abba, és ne rongálja tovább a füves részt. A férfi ezt nem vette jó néven, ezért teljes gázzal arrébbhajtott, összesarazva az alpolgármestert és kollégáit, majd nem messze folytatta a füves rész rongálását motorjával.

Borhi Zsombor ismét megkérte a férfit, hogy hagyja abba a rongálást, majd elfajultak a dolgok. A férfi meg akarta ütni Borhit, azonban ő nem ütött vissza, végül a férfi elkapta a kezét és eltörte az alpolgármester egyik ujját. Majd miután közölték, hogy rendőrt hívnak, a férfi megijedt és elmenekült, motorját félrelökte, és a desedai kempingben próbált elbújni.  A férfit végül kutyás rendőrök találták meg. A rendőrségtől még nem érkezett hivatalos közlemény az üggyel kapcsolatban. A motoros férfi több szemtanú szerint is részeg volt.

Az esettel kapcsolatban a KPSVR.hu is megkereste Borhi Zsombor alpolgármestert, azonban kérdéseinkre még nem kaptunk választ. Amint érkezik, frissítjük cikkünket.

Szerző: Bogdán Erik

Fotó: kaposvarmost.hu