A Tesco egyik biztonsági őre gumibottal vert egy férfit

2019-05-14 22:45 | #Kaposvár #Kékfény

Teljes erővel vert egy földön fekvő férfit a Tesco egyik vagyonőre hétfő délelőtt. Az esetet egy kaposvári járókelő videón örökítette meg a parkolóból, majd a felvételt elküldte az RTL Klubnak. A videón jól látszik, ahogy a földön fekvő férfi védekezni próbál, de az őr tovább ütlegeli.

Nem sokkal később odaért a helyszínre az áldozat társa is, akire szintén rácsapott kettőt a bántalmazó, majd visszament az áruház épületébe. Hogy ki volt az áldozat és hogy miért kezdték el ütlegelni, azt egyelőre nem tudni. Azonban a videóból látszik, hogy feltehetően hajléktalan mindkét bántalmazott illető. Ezt bizonyítja az is, hogy nem érkezett bejelentés az esettel kapcsolatban a Kaposvári Rendőrkapitányság felé.

A vagyonvédelmi cég nem válaszolt az RTL Klub megkeresésére, viszont a hipermarket illetékesei azt mondták a híradó munkatársainak, hogy  megkezdték az eset kivizsgálását, és teljes mértékben elítélik a biztonsági őr viselkedését, és ha kiderül, hogy jogtalanul járt el, akkor elbocsájtják, hangzott el az RTL Klub híradójában.

Forrás: RTL Klub

Fotó: RTL Klub