Gelencsér kedvezményes Ákos belépőket kínálgat

2019-05-16 10:27 | #Kaposvár #Kultúra #Politika

Nincs még jegye a szombat esti Ákos koncertre? Semmi gond, sőt, Gelencsér Attila, Kaposvár Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselőjének segítségével még 3000 forintot is spórolhatnak a belépőn!

A napokban több kaposvári kapott egy köre-mailt, amiben Gelencsér Attila, Kaposvár országgyűlési képviselője emlékezteti őket a közelgő Ákos koncertre – aminek sajtótájékoztatójáról a KPSVR.hu is beszámolt –, és lehetőséget kínál kedvezményes jegyvásárlásra a Tourinform irodán keresztül, csupán az érdeklődő nevét kell válaszban visszaküldeni neki. 

Az e-mail szó szerinti szövege:

„Kedves Barátaim! Kedvezményes koncertjegy vásárlásra van lehetőségetek a szombati Ákos koncertre. A koncert május 18-án szombaton 20 órakor lesz a Kaposvár Arénában. Jegyeket elővételben van lehetőség vásárolni 7990,- Ft helyett 5000,- forintért a Tourinform irodában, abban az esetben, ha válasz e-mailben megkülditek a neveiteket. Üdvözlettel: Gelencsér Attila Kaposvár és környéke országgyűlési képviselője, az Országgyűlés jegyzője"

Több kérdés is felmerült szerkesztőségünkben az e-mail kapcsán. 

Milyen haszna származik a Tourinform irodának, hogy negyven százalékos kedvezménnyel ajánlgatja a jegyeket Gelencsér Attila? 

Mennyire lehettek mérgesek azok a kaposváriak, akik már megvették jegyet teljes áron, majd meglátták Gelencsér üzenetét? 

Ennyire nem fogynak a jegyek, hogy egy országgyűlési képviselőnek kell kampányolnia a koncert mellett?

A körlevél apropója abból a szempontból érthető, hogy ez lesz az új Kaposvár Aréna első nagy eseménye, és Ákos várva-várt, a városvezetés által agyonpromózott visszatérése városunkba. Értelemszerűen elég ciki lenne, ha nem lenne teltházas a koncert, ezért magától értetődik, hogy Gelencsér Attila is be akar segíteni a toborzásba…

Szerző: Bogdán Erik

Fotó: Kiss Nikolett