A koncertszervező nem tudott Gelencsér akciójáról

2019-05-16 17:55 | #Kaposvár #Politika #Kultúra

Az Ákos-turnét szervező Székedli és Tóth Kft. már egy hónappal ezelőtt kiküldte a jegyekkel kapcsolatos promócióját a kaposvári intézményeknek és cégeknek, Gelencsér Attila mégis saját „akciójaként” küldte ki a szervezők kedvezményét.

A Székedli és Tóth Kft. megkereste a KPSVR.hu szerkesztőségét, akik elmondták, ez náluk bevett marketingfogás. Csoportos kedvezményt biztosítanak az adott város intézményeinek az általuk szervezett koncertekre. Kaposvár közintézményeinek és nagyobb cégeinek küldték el a promóciót tartalmazó e-mailt, mint például a Videotonnak vagy a NAV-nak. Ezt az e-mailt pedig Gelencsér Attila a napokban továbbküldte anélkül, hogy megemlítette volna a szervezőket vagy azt, hogy ez kedvezmény hozzájuk kötődne. Azt is megtudtuk, hogy a kedvezmény megszerzéséhez nem kellett az intézményeknél neveket felsorolni, csupán a darabszámot, hogy hány jegyre lesz szükségük, amiket a Tourinform irodában vehettek át.

Kihangsúlyozták, minden promóciót ők intéztek, a városvezetés a sajtótájékoztatón kívül nem vett részt semmilyen plakátozásban vagy kedvezményszervezésben. Csodálkoztak is, amikor meglátták Gelencsér Attila levelét cikkünkben.

Szerző: Bogdán Erik

Fotó: Youtube