Kontár munkát végeztek az útjavítók

2019-06-24 16:38 | #Kaposvár #Politika #Zöld

A 67-es út és a Táncsics utca kereszteződésénél végeztek útjavító munkálatokat hetekkel ezelőtt, azonban a javítással csak rontottak a helyzeten.

„A kereszteződés úthibáit itt-ott befoltozták, de a repedéseket és bemélyedéseket úgy hagyták, félmunkát végeztek” – mondta el a Kpsvr.hu-nak Gerhardt Attila donneri lakos.

Nem ez az első eset a Donnerben, amikor a járdák vagy az úttest kijavítására tett ígéreteit nem váltotta be a városvezetés. Egy évvel ezelőtt ősszel a Maros utca lakói között gyűjtöttek aláírásokat a környék járdáinak felújításáért, mivel a Liszt Ferenc és a Duna utcában éppen javításokat végezett a város, és a kezdeményezők azt szerették volna, ha itt is felújítják a járdákat. A lakók aláírtak, de a járdákkal mégsem történt semmi.

"Úgy tűnik, így mennek a dolgok a városban: a rombolás gyorsan, a javítás meg lassan vagy sehogy, vagy ahogy a kereszteződésnél is, kontár módon" – jegyezte meg Gerhardt Attila.

A Táncsics utca és a 67-es főút kereszteződése csak a legújabb félmunka, amivel büszkélkedhet Kaposvár, és ami hab a tortán, hogy az arra közlekedő buszoknak nagyon óvatosan kell a Táncsics utcába behajtaniuk, mert ha nem vigyáznak, akkor lekarcolhatja a jármű alját a bitumenes befoltozás. Az pedig már igazi teljesítmény, ha az elvileg javított út rongálja meg a buszokat…

Szerző: Bogdán Erik