"Ne röhögjél b*zdmeg!!!" - VIDEÓ!

2019-06-24 22:40 | #Kaposvár #Videó

Katasztrofálisan alakulnak a kaposvári beruházások kivitelezési munkái. Korábban már a KPSVR.hu beszámolt a új versenyuszoda kivitelezési hibáiról, illetve a Toldi a Gárdonyi és a Kisfaludy iskola beázásáról. Tegnap pedig egy elhibázott donneri járdafelújításról számoltunk be. Akkora káosz és fejetlenség uralkodik az összecsapott munkálatok miatt, hogy a kaposváriaknak kezd elfogyni a türelme. 

Azt még megértik, hogy napközben szinte élhetetlen a város, óriási dugók, por és mocsok van a városban, de hogy még vasárnap is a légkalapácsot kell hallgatni egész nap, már túlzásnak érzik. Egyik olvasónk küldte el ezt a videót, ahol egy kaposvári lakos fakad ki az őrületes kalapáláson, amit vasárnap délelőtt kell elszenvednie. A melósok még ki is röhögik, amin eléggé felhúzza magát és néhány keresetlen szót is mond a szemtelen munkásoknak. 

Sorra érkeznek a panaszok a kaposváriaktól, hogy a már elvégzett munkálatok minősége kritikán aluli, csak pénzkidobás az egész. Ha Ön is lát problémát a lakókörnyezetében, amit megosztana velünk, hogy foglalkozzunk vele, kérjük írjon nekünk a media@kpsvr.hu email címen, vagy a Facebook Messengeren.