Gazdit és segítséget keresek – Kópé

2019-06-25 11:30 | #Kaposvár #Zöld

Kópénak nagy szüksége van a KPSVR.hu olvasóinak segítségére! Az egy éves kis yorki combcsontfej elhalásban szenved, amin csak műtéttel lehet segíteni. Régi gazdija ezt sajnos nem tudta kifizetni, ezért ideiglenes befogadónak adta a kis yorkit. Viszont új ideiglenes gazdija nem akarja cserben hagyni Kópét, ezért gyűjtést szervezett a kutyus műtétjére!

Pénzes Kata, Kópé ideiglenes gazdija  így írt a kis betegről: 

"Kópé egy nagyon édes, egy éves yorki-jellegű négy kilós ivaros fiúcska. Mosolygós arca ellenére jobb hátsó lába nagyon fáj szegénynek, ezért előző gazdája elvitte orvoshoz, ahol kiderült, hogy combcsontfej elhalàsa van. Ezt a betegséget, csak műtéttel lehet kezelni, hogy megszűnjön Kópénak a fájdalma. Gazdája arra hivatkozva, hogy a 60-80 ezres műtétet nem tudja kifizetni, ezért nekem adta a kiskutyát. Azonban sajnos nekem sincs erre ennyi pénzem, de nagyon szeretnék segíteni a kis kelekótyának. Ezért kérjük az ismerőseink és állatbarátok segítségét, hogy el tudjuk vinni mielőbb a műtétre, és hogy megvehessük a felépüléséhez szükséges ketrecet, ahol 3-4 hétig labadoznia kell majd, szigorúan mozgás nélkül. Gyógyulását követően pedig olyan gazdit keresünk neki, aki nem hagyja magára a bajban és élete végéig szeretni fogja őt és gondoskodni fog róla"

Kópénak és Katának nagy szüksége van a KPSVR.hu olvasóira és Kaposvár állatbarátaira. Ezért ha segíteni szeretnétek keressétek meg Katát a lenti elérhetőségeken, adakozzatok a megadott bankszámlaszámra, osszátok meg a cikket vagy Kata facebook bejegyzését. Minél több emberhez eljut Kópé története, annál több segítséget kaphat a kutyus és annál gyorsabban épülhet fel.

Kérdéseikkel keressék meg Katát a következő telefonszámon: 06303727994 vagy e-mail címen: penzeskata81@gmail.com

Pénzadományokat és támogatásokat pedig a következő bankszámlaszámra tehetik meg:
K&H
Pénzes Katalin Tímea
HU08 11040-3909-8157-4957-4948-1000

Szerző: Bogdán Erik