Agyonvertek egy kiskutyát egy siófoki kutyabarát szálláson

2019-07-20 16:00 | #Kékfény #Zöld

A kiválasztott kutyabarát szállás mégsem volt annyira kutyabarát. A szállásadó nem hogy nem fogadta szeretettel a vendégeivel érkező kis négylábút, vitába keveredett a vendégeivel, amiből később tettlegesség lett és tragédiába torkollott, írja a kutyabarathelyek.hu.

Kutyabarathelyek.hu-nak elmondták az érintettek, hogy a kiválasztott szállásuk kutyabarátként volt hirdetve egy szálláskereső oldalon,és mint utólag kiderült, több tulajdonossal rendelkezett, konfliktusuk pedig nem azzal az illetővel keletkezett, akitől az apartmant bérelték, hanem egy másik tulajdonostárssal."Olyan kedves kiskutya volt. Soha nem bántott senkit, nem csipkelődött, nem ugatta az embereket. Az idegenekkel tartózkodó és inkább félős volt. Így aztán tényleg nem zavart senkit.” – mondta az oldalnak a kuytusukat gyászoló család. Kedden reggel lettek figyelmesek a hangos, durva fenyegetőzésre, a tettes az udvaron lévő kutyával kiabált, hogy az “eltakarodjon”, majd pedig azzal fenyegetőzött, hogy felrúgja az állatot.

Szerdán ismét megismétlődött jelenet, a tulajdonos aznap is ott volt a szomszédos apartmanoknál, ismét kiabált a kutyával. A családfő kiment, hogy megbeszélje vele, mi a gond, mire a tulajdonos a fenyegetőzés közepette elmondta, fél, hogy a kutya meg fogja harapni, ezért a gazdik be is vitték a házba a kutyust. Mikor aztán indultak volna sétálni a kiskutyával, a családfő úgy döntött, megbeszéli, tisztázza a problémát a tulajdonossal, így ölében a kutyussal elindult az illetőhöz. Sajnos a tulajdonos erre nem volt vevő. Ismét fenyegetőzni kezdett, immár nem csak a kutyát, de a gazdákat is testi erőszakkal fenyegette. A szóváltás közben kapta fel a rudat, mivel aztán a gazdának nekiesett, a dulakodás közben érte az egyik ütés a kiskutyát, aki valószínűleg azonnal életét vesztette. “Nem tettem semmilyen fenyegető lépést, nem adtam erre utaló jelet. A kutyusunk sem. Nem értjük, miért viselkedett így. Családtagként szerettük. Még csak két éves volt.” – nyilatkozta a kutyabarathelyek.hu-nak a kutya tulajdonosa.

Forrás: kutyabarathelyek.hu