MMM: mi Horváth Ákost támogatjuk!

2019-09-26 23:38 | #Kaposvár #Politika

A Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) tagjai hisznek abban, hogy egy új politikai kultúrára van szükség, amelyhez minden tisztességes és változást akaró magyar ember csatlakozására számítanak. Kaposváron Horváth Ákost, az ellenzéki összefogás jelöltjét támogatja Márki-Zay Péter mozgalma. Horváthnak, és az őt támogató ellenzéki egységnek van egyedül esélye legyőzni Szita Károly fideszes polgármestert. 

Márki-Zay Péter, kaposvári látogatásakor, világossá tette a fórum utáni szűkkörű beszélgetésen, az MMM csak azt támogatja és csak azt tekinti valós ellenzéki indulónak, aki mögött a legszélesebb ellenzéki egység van és minden valós ellenzéki szereplőnek ezeket a jelölteket kell támogatni. Az erőviszonyok ismeretében, látva a Horváth Ákos mögötti széles összefogást (Kaposváriakért Egyesület, DK, Jobbik, LMP, Momentum, MSZP) döntöttek végül úgy, az ellenzéki egységet támogatják. 

Honlapjukon azt írják: A mozgalom fő célja, hogy a 2019-es önkormányzati választásokon minden településen egy hiteles polgármesterjelölt és őt támogató képviselőjelöltek nyerjék el a helyi közösségek bizalmát. 2014-ben Siófok, 2015-ben Veszprém, 2018-ban Hódmezővásárhely, Balmazújváros és Rákospalota is megtanított bennünket arra, hogy az állampárt csak összefogással győzhető le. Azok, akik széleskörű egyeztetés nélkül saját jelölteket indítanak, maguk is hozzájárulnak a korrupció és a megfélemlítés rendszerének fennmaradásához. Akarva, vagy akaratlanul a Fideszt támogatják. 

Az MMM honlapjára fel is került Horváth Ákos, mint Kaposvár esélyes polgármesterjelöltje.

 

Szerző: KPSVR.hu

Fotó: szabolcshír.hu