Horváth Ákos a 168 órában!

2019-10-04 08:52 | #Kaposvár #Politika

Angela Merkel, Orbán Viktor, Sebastian Kurz (újraválasztott osztrák kancellár), Kórozs Lajos, Tarlós István, Trócsányi László és Horváth Ákos Ervin. Hogy mi a közös a névsorban? Valamennyien szerepelnek a 2019. október 3-án megjelent 168 Óra közéleti hetilapban.

Horváth Ákos kaposvári független polgármesterjelölttel a nagy presztízsű folyóiratba Pungor András készített három oldalas interjút. Tizenhét kérdés és tizenhét őszinte válasz olvasható.

Az embereknek a könyökükön jön ki az „együtt építjük a várost”, a „hiszünk egymásban”, az „összetartozunk” szlogenek, ez utóbbiból a „tartozunk” valós – mondja többek között Horváth Ákos. – Jó érzés együtt dönteni az emberekkel- tette hozzá. - Azokat a kollégáimat szeretem, akik, ha kell, a szemembe mondják, hogy főnök, ez hülyeség, csináljuk másképp. Éppen ezért a terveim szerint felállítjuk a civil fórumokat, megalapítjuk többek között a diákok, a vállalkozók és az idősek tanácsát. 

 

Horváth Ákos beszélt arról is: Kaposváron nem sérült a demokrácia, hanem nincs. Kezdeményezni fogja, hogy a polgármesterek maximum öt plusz öt évig vállalhassanak tisztséget.

Forrás: 168 óra magazin, 19. oldal

Fotó: 168 óra