Bandi, a győri késelő diák, egy hármas miatt szúrt

2019-12-07 10:27 | #Kitekintés #Kékfény

Osztálytársainak elmondta, hogy ha rossz jegyet kap a matek dolgozatra, akkor leszúrja a tanárt. Nem viccelt – számol be az Index.

Bandit visszahúzódó srácnak írták le osztálytársai. Néhány barátja volt, bulizni nem járt. Jó tanuló volt, semmi kirívót nem csinált. Az osztálytársai egy olyan esetet tudnak felidézni, mikor elkezdték ugratni valamivel és ő akkorát csapott az asztalra, hogy mindenki meglepődött – számol be az esetről az index.hu.

02A9150

kép: index.hu/Ajpek Orsi

Bandi a második órán kapta meg a hármast matekból, de az ötödik, fizika órán késelte meg osztályfőnökét.

„Kivitte a füzetét, hogy szeretne valamit mutatni, a tanárnő mögé állt, és hátba szúrta. Először azt hittük, hogy a tanárnő rosszul lett, mert egy kicsit félredőlt, Bandi meg csak segít neki. Aztán megláttuk a kezében a kést. A mellettem ülő srác kiugrott a padból, de addigra még egyszer megszúrta a kezén. Végül ő csavarta ki a kezéből a kést, egy másik osztálytársunk pedig kirohant a teremből segítséget hívni” – meséli el a történteket az egyik osztálytárs az Indexnek.

A bűnügyi technikus bűnjelként rögzíti a bicskát, amivel a diák megszúrta tanárát

kép: police.hu

Az 51 éves pedagógus fizikailag hamar felépül, néhány nap múlva ki is engedik a kórházból. A lelki sérülés viszont nagyon súlyos. Pénteken három pszichológus is érkezett az iskolába, akik azokkal az diákokkal beszélgetnek, akik közvetlenül látták az esetet, de bárki kérhet segítséget – mondta az Indexnek Módos Gábor, a Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakközépiskola igazgatója.

 

forrás: index.hu

címlapkép: pixabay.com,