Itt az új Valentin-napi őrület!

2020-01-16 16:26 | #Kitekintés

Az Instagramon a valentinfa az új fura divat.

Karácsony éppen csak elmúlt, de az ünnepek rajongóinak nem kell félniük, máris itt az új és giccsesünnepi dekoráció! A valentinfa fotók viharos sebességgel terjednek az Instagramon és nem véletlenül, mert sokak szerint igen jól néznek ki!

A valentinfák csillogó dolgok helyett csókokkal, szerelmes szívekkel és szalagokkal vannak feldíszítve a szerelmesek kedvére. Természetesen a piros-rózsaszín színösszeállítás kapja a legtöbb lájkot és ez valóban igen jól mutat a fehér műfenyőkön.

Jennifer - egy öt gyermekes családanya, aki a Turtle Creek Lane nevű Instagram oldalt szerkeszti – elmondta, hogy karácsony után nem dobja ki a karácsonyfát, csak átalakítja rajta a díszítést: „Egyszerűen csak leszedem a karácsonyi gömbdíszeket és helyettük a boltokban kapható feliratos szíveket teszek fel. A karácsonyi manókat pedig lecserélem Valentin tündérekre.”

Más Instagram felhasználók ennél is tovább mentek. Volt, aki olyan extravagáns valentinfát készített, ami szív alakú párnákkal és katicákkal van feldíszítve. Egy anyuka még egy szőrös pinkszőnyeget is tett a fa alá, körben plüssállatokkal.

De természetesen a feldíszített fa nem lenne az igazi, ha nem lenne alatta néhány ajándék is. 

 

 

Forrás: thesun.co.uk