Update Norbi nekiment az anyáknak. Tóth Gabi kiosztotta

2020-01-21 08:56 | #Kitekintés

Update Norbi: „Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés.

Schobert Norbi ezeket a magvas gondolatokkal osztotta meg Facebook oldalán. Norbert szerint azért lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők szülés után felszedik azt a 20-30 kilót és már nem lesznek kívánatosak a párjuk számára. A bőrük a szülés után ocsmányul tönkremegy, és már nem lesznek soha olyan szexik, mint fiatalon. Úgyhogy mindenképpen a Norbi Update a megoldás, ha nem akar egy anya ocsmány és dagatt lenni.

Itt nézheti meg Norbi videóját:

Ha marketingről van szó, Norbi mindent bevet. Ez a videója is több százezres nézettséget ért el, ami egy jó reklám neki. De egy ekkora befolyással bíró személynek aljasság ilyen eszközöket bevetni. Azért mert sokan figyelnek a szavára és ha a fiatal lányok azt hallják, hogy a szülés után elhíznak és ocsmányak lesznek, akkor sokan elgondolkodhatnak rajta, hogy nem is olyan jó ötlet gyermeket vállalni. 

De rögtön jött a válasz is, például Tóth Gabi énekesnőtől. Ő most szült és egy videóban osztotta ki Norbit, hogy egy idióta. Örül, hogy életet adhatott egy gyermeknek és a párja is boldog. 

Tóth Gabi válasza:

kpsvr

Borítókép: RTL Klub/Tóth Gabi Facebook oldala