Norbi vagy Tóth Gabi? Olvasóink szavaztak

2020-01-24 09:06 | #Kitekintés

Óriási felháborodás követte Schobert Norbert, fittness "pápa" videóját, amiben durván nekiment az anyáknak. Állítása szerint azért nőnek fel a gyerekek félárván, mert a szülés után az anyák elhíznak, a bőrük megnyúlik és ezért már nem olyan vonzóak párjuk számára. Szavazást indítottunk olvasóink körében. 

A KPSVR is foglalkozott a botrányos kijelentéssel, és egy szavazást is indítottunk, hogy olvasóinknak mi a véleménye a fitness guru kijelentéséről. A 616 szavazó túlnyomó többsége, azaz 94 százalék azt mondta, hogy nincs igaza Norbinak és csak 6 százalék gondolta úgy, hogy Update Norbi kijelentése igaz.

Norbi azóta próbálja magyarázni, hogy miért ilyen durva kommunikációval próbálta felhívni az elhízás valós problémájára a figyelmet, de úgy tűnik messzire ment. Durva, hímsoviniszta és a férfiakat csak egy ösztönlénynek ábrázoló kijelentéseit a férfitársadalom többsége is elítélte. Legalábbis a közösségi oldalakon olvasható vélemények szerint.

Arra azért szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a nyilvánosan felháborodó celebek között szép számmal vannak olyanok, akik nap, mint nap áruba bocsátják saját külsejüket, gyermeküket, tehát óriási álszentség, amit most Norbival művelnek.

kpsvr