Halottról vagy jót ... (összefogásról utoljára)

2020-02-21 09:03 | #Kaposvár #Politika

Részemről utoljára a kimúlt összefogásról. Megvallom, ebben a formában ahogy most erről a dologról lerágják az utolsó húscafatot is, nos, ebben a formában rohadtul unom. 

Meggyes József írása

Unom, mert mindenki beszéli, beleértve engem is, csak azok nem akiknek kellene. A kezdet ugyebár az volt amikor az összefogás résztvevői tartottak egy szavazást és azon összedobtak egy listát. Azt a listát a "rossz nyelvek" szerint -azért idéző jeleztem, mert anno volt aki meg is írta és nem akarnám minősíteni, vegyük szépen hangzó fordulatnak- a Momentum helyi vezére meg is támadta, van aki úgy fogalmazott, hogy az ő sorszáma okán megzsarolta az összefogást. Ezt követően nyilván kellett legyen újabb szavazás ahol lett egy lista ... Amit nyilván mindenki el is fogadott, ha nem úgy lett volna akkor lehetett volna újabb vétó, de nem volt. 

Nekimentek a választásnak, jött a vereség és ... A következménye jogi út lett. HVB - választási bizottság - Pécsi Táblabíróság - Alkotmánybíróság! Eme jogi út vége lett az ami most van, és ami, és ami okán megy a kakaskodás. Igen nagyon leegyszerűsítve, egy hosszú jogi procedúra eredményét, bírósági döntéseket nem képes elfogadni a többség! Azt kell mondjam, pont mint Orbán, és a felheccelt Fidesz a követőivel! Ha feltételezzük -én igen-, hogy a jogi úton mindent figyelembe vettek, akkor? 

Rossz fényt vet ez lassan szinte minden pártra, helyi pártvezetőre. Nagyon nem jó ez így! Nagyon nem jó, mert a tagság előtt lehet majd magyarázkodni, ámde ők a választói tömegben kisebbség. Ha záros határidőn belül nem lesz egybehangzó és hihető magyarázat akkor a helyi pártvezetőknek ki fog ezentúl hinni? Megjár a hiteles, hihető magyarázat minden segítőnek, támogatónak, ellenzéki szavazónak. Az is benne van a pakliban, hogy rosszul látom, hogy tévedek. Csak egy kicsit na! Miért is ne volna a pakliban? Hisz: -"Egyszer volt, hol nem volt, tán nem is volt ..." a mesenapok folytatódnak.

A teljes írást az alábbi linkenkre kattintva olvashatja: 

https://tukorrokut.blogspot.com/2020/02/halottrol-vagy-jot-osszefogasrol.html?fbclid=IwAR04yF-5aX1IRFgHlFh2OQmGeRo8pu0Zzheg6NRHXrkQEvrJXfHh26WwJmE