KÉPEK - Hatalmas köszönet a Kométának

2020-02-22 23:42 | #Kaposvár

Pintér Judit, önkéntes segítő, szokásos szombati ételosztásának beszámolóját olvashatjátok a cikkben.

"Kaposvàr
Ételosztàs és virsli osztàs

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, evő emberek, gyermek és étel

Tegnapi napon megfőztem a kolbàszos lecsót. Több mint 5 kg lecsókolbàszból és szàrazkolbàszból. Üveges lecsóból 8 db került bele.Tészta is készült hozzà 10 kg-ból. Ma reggel 9 órakor talàlkoztam egy segítőivel. Vele mentünk el a virsikért amit a Kométa ajànlott fel. A kocsi csomagtartója és a hàtsó ülés teljesen tele lett a virslivel! Hatalmas adag volt! Nagyon megköszöntünk és eljöttünk. Elmentünk egy gyerekes csalàdhoz ahol adtunk egy szép adagot. Majd mégegy helyen hagytunk több szatyorral ahol szintén segítenek a szétosztàsban. Majd elvàltunk és megbeszéltük, hogy az ételosztàs helyszínén talàlkozunk.

 

Ma nem volt segitőm a lànyok nem értek rà. Jöttek fel férfiak a parkból vagy öten. Vitték az asztalt az üstöt és egy nagy làbast. Volt egy nagy szatyor kenyér, péksütik, dobozos szatyor.
Minden lekerült. Egy asszony beàllt mellém, ő rendezte a kenyeret, péksütiket. Én mertem az ételt. Megérkezett a segítőm a virslis autóval. Sok szatyorral kipakoltak és odahoztàk. Sorba àlltak az emberek és kiosztottunk. Mivel, hogy sok volt jutott bőven mindenkinek. Elfogyott minden, felpakoltunk és több szatyor virsli még hozzàm került.
 

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, álló emberek és szakáll

3 óràra jött hàrom csalàd, nekik is raktam bőven a virsliből és jutott még a kolbàszos lecsóból is. Holnap is megyünk pàr csalàdhoz a virslivel és hétfőn is osztok még délutàn.

Köszönöm szépen a Piramis csemegének elhelyezett dobozkàba rakott adomànyokat, amiből tudtam vàsàrolni. Köszönöm az utalàst és a személyesen àtadott pénzt is! Köszönöm a "IL- KO" pékségek az egész heti kenyér és pékàru adomànyàt! Köszönet a Park pékség adomànyaiért!

Hatalmas köszönet a Kométànak a virslikért!

És nagyon köszönöm Lacinak a fuvart és a segítségét!

Judit"

A képen a következők lehetnek: étel
A képen a következők lehetnek: 2 ember, álló emberek és túra/szabadtéri
A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, ülő emberek, cipők, fa és túra/szabadtéri
A képen a következők lehetnek: étel
A képen a következők lehetnek: ital, étel és belső tér
A képen a következők lehetnek: étel
A képen a következők lehetnek: étel
Nem érhető el leírás a fényképhez.