A szép és a lelki nyomorultak

2020-02-29 22:32 | #Politika

Lapozgatok, lapozgatok ... és rendre elém bukkan egy fotó, ahol egy áldott állapotban lévő nő ül egy padon, ölében papírok, keze összekulcsolva a mappán, benne toll. Padon. ... A vádlottak padján! Egymaga, mint egy pellengéren!

Meggyes József írása

Előtte, körötte fotósok hada félkörben, volt melyik térden állva közvetlen közelről fotózta az arcát egyik képet a másik után. Sztárok nem kaptak még ekkora figyelmet. De az hagyján, hogy sztárok nem! Sztár bűnözők sem! Miért volt ennyire sürgős pellengérre állítani egy az utolsó hónapjában lévő viselős nőt? Mi volt ennyire sürgős a "családok kormányának" a "családok évében"? 

Az ő ügye nem ér rá pár hónapot, miközben pedofilt rejtegetnek több mint egy évig, ügyét nem viszik bíróságra ellenben titkosítják.

A képen a következők lehetnek: 7 ember, ülő emberek
Demeter Márta facebook

Demeter Márta, ha jól értesültem akkor márciusban szül. Holnap már március, mindegy mikorra írta ki az orvosa, a természet dönt, meg sok minden más.Többek közt a stressz is! Figyeltem a beszéde közben a hangját, s hát érződött rajta a hatalmas lelki, pszichikai terhelés, a nyomás. Veszélyeztették az áldott állapotát!

A képen a következők lehetnek: 2 ember, álló emberek
Demeter Márta facebook

Köztörvényes bűnözőket, életellenes bűncselekmények elkövetőit, erőszaktevőket, garázdákat, rablókat, sikkasztókat, bűnszervezetek tagjait nem tettek ennyire nyilvánosan szégyenpadra és nem hordozta őket a média körbe az országon mint elrettentő példát és mint a véres kardot. És közben, keveseket, kevés felszólalást látok Demeter Márta mellett. Miért? Hol vannak az egykori "harcostársak", a szövetségesek, a nők, az áldott állapotban lévő nők? Demeter Márta politikai és képviselői tevékenységéről én nem beszéltem, és azt kérem mások se terheljenek ezzel. Egy az utolsó hónapjában lévő viselős nőről beszéltem, aki megérdemli az együttérzést, ....

 

A teljes írás itt olvasható:

https://tukorrokut.blogspot.com/2020/02/a-szep-es-lelki-nyomorultak.html?fbclid=IwAR1Rccb0okfB-JNKlBQ4SgsbCFAb9YQFbyRQpsFTvHUb7-vhpQF4H5BvgjM

Borítókép: Demeter Márta Facebook oldala