Ne most akarj kormányt buktatni, ...

2020-03-16 15:04 | #Kaposvár #Kitekintés

Úgy vélem sok dolognak nem most van az ideje. "Mindennek rendelt ideje van és ..." Most például ideje van a vírus elleni harcnak, ideje van a gyógyításnak, és hogy ez zökkenőmentesen, a lehető leggyorsabban történjen, a lehető legkisebb veszteséggel ... hát ideje van a békességnek is.

Meggyes József írása:

A szerző Kaposváron született, kisebb megszakítással a városban élt. Itt nőtt fel, részben ide járt iskolába is, és itt dolgozta végig hivatását. Első blogja -MJ Vándor- 2009.09. 08-tól íródik, a ...tükör... 2011.06.25-én indult és a Zsömi 2015.11.17-én. Itt a KPSVR-en általában a ...tükör... blog írásai olvashatók. 

Ne most akarj kormányt buktatni, ne most akarj politikai hasznot húzni, ne most akarj a kormány kárára népszerűségre szert tenni és ne most akard megmutatni, hogy te aztán minden testhelyzetben ellenzéki vagy. Mert biztosan van egy testhelyzet ahol már nem ... Nem számít! 

A kormány elkezdte ezt a vírus elleni harcot, megnyitotta az intézkedések sorát, végig is fogja csinálni. Végig is kell nekik csinálni. Ahhoz pedig, hogy minél hamarabb sikeresen túljussunk rajta, ahhoz a szabályaikat követni kell, a kijelölt ösvényen kell menni és felesleges, sőt káros az "ösvényre köveket görgetni". 

Sokan nem hiszik, de azért a közösségi hálóknak hatalma van. Gondold át ott is, mi a vélelmezhetően hamis tartalom, a szenzációhajhász oldal, mi az ostobaság, mi a hazugság, mi a felesleges tartalom és mi az ami felesleges vagy plusz feszültséget kelt? Nem kell a generált "feszkó", jön az majd az idővel magától is! Ideje megmutatni a helyes kommunikálást ha már az a kormányoldalon és a kormányoldali médiumokban nehézségekbe ütközik. Majd rájönnek ők is, hogy egyedül nem megy. Egyedül nem fog menni.

Az eredeti cikket itt olvashatja: https://tukorrokut.blogspot.com/2020/03/ne-most-akarj-kormanyt-buktatni.html?fbclid=IwAR2aZcEnGIbvEAJZXGA3afNJpaKS0gFE1lZGXRUcEbj38ANQwcLbzaupMEY