Bezárnak a kaposvári játszóterek

2020-03-20 15:18 | #Kaposvár

Bezárnak a játszóterek, szünetel a gyógyászat a fürdőben. Újabb intézkedéseket hoz Kaposvár a vírus terjedése ellen.

A koronavírus elleni hatékony védekezés érdekében újabb lépéseket tesz a város. A cél, hogy a megbetegedések számát a minimálisra szorítsuk, ehhez azonban arra van szükség, hogy a személyes találkozásokat kerüljük, amennyire csak lehet.   Ezért 2020. március 21-től az alábbi változásokra kell számítani városunkban: 

  • ideiglenesen lezárjuk a játszótereket. Első körben azokat, amelyeket kerítés vesz körbe, s ahol a legtöbben fordulnak meg. Kérjük, gyermekeiket ne vigyék közösségbe!
  • szünetel a fürdő gyógyászati részlege is. A jelenleg futó kezeléseknek a végére értek, de újabb beutalókat már nem adnak ki.
  • még mindig várjuk azon idős kaposváriak jelentkezését, akik segítséget kérnek bevásárláshoz, gyógyszerkiváltáshoz. Ezt az alábbi elérhetőségeken tehetik meg: telefon: 06-82/424-985 vagy 06-70/641- 8832 email: idosellatas@kaposvar.hu

Az egészségügyi szakemberek véleménye szerint a vírus elleni védekezés leghatékonyabb eszköze az, ha nem megyünk közösségbe, ha minél kevesebb emberrel érintkezünk. Mindannyiunk érdeke, hogy ezt betartsuk. Vigyázzunk egymásra!

forrás: https://koronavirus.kaposvar.hu/