Az "égi áldás" áldásos?

2020-03-31 12:17 | #Kaposvár #blog

Anomália? Beszéljünk kicsit az időjárás furcsaságairól? Bevallom, nem kérdeztem komolyan. Én úgyis arról beszélek. A képről. Ma fotóztam le, pedig a havazás másnapján, vagy tán harmadnap, észrevettem.

Meggyes József írása.

A szerző Kaposváron született, kisebb megszakítással a városban élt. Itt nőtt fel, részben ide járt iskolába is, és itt dolgozta végig hivatását. Első blogja -MJ Vándor- 2009.09. 08-tól íródik, a ...tükör... 2011.06.25-én indult és a Zsömi 2015.11.17-én. Itt a KPSVR-en általában a ...tükör... blog írásai olvashatók. 

Ez a kocsinkban lévő egyik hátsó gumitálca, és rajta a hóseprű. És van a gumitálcán még valami ... Egy hete volt a havazás, lesepertem a kocsiról, majd a hóseprőt betettem a gumitálcára. Ki tudhatta, hogy másnap reggelre mi lesz? A további havazás azonban elmaradt a nyoma viszont maradt. És a nyoma furcsa. Nagyon furcsa. ... Az a fehér bevonat a gumitálcán. Mi lehetett vajon a hóban? Mert valami biztosan, ugyanis a tiszta hóolvadék nem hagy efféle nyomot felszáradás után. ... Valamit ránk mosott a levegőből. Láttam már a "homokos eső" nyomát, láttam már a "piros hó" nyomát (az is a homok), de ezt a maradványt még eddig nem.

 

Az eredeti írást itt olvashatja:

https://tukorrokut.blogspot.com/2020/03/az-egi-aldas-aldasos.html?fbclid=IwAR2pISt0QQEdk4qd6StdWnF3X6RX8CplOIESyG_tw_ewarHDj8C780-pIMU