Bezártság témahiányt szül

2020-04-09 10:47 | #Kaposvár #blog

Biztosan élnek még rajtam kívül is olyanok, akik emlékeznek rá, hogy mit is ünnepeltünk anno április negyedikén? 
 

Meggyes József írása.

A szerző Kaposváron született, kisebb megszakítással a városban élt. Itt nőtt fel, részben ide járt iskolába is, és itt dolgozta végig hivatását. Első blogja -MJ Vándor- 2009.09. 08-tól íródik, a ...tükör... 2011.06.25-én indult és a Zsömi 2015.11.17-én. Itt a KPSVR-en általában a ...tükör... blog írásai olvashatók.

Nos hát, én meg felszabadítottam magunkat egy csomó hulladéktól, és pár feleslegessé vált elektromos kütyütől. A cucc nagy része "építési törmelék" kategória amit lomtalanításkor sem "illik" kirakni az utcára. Karantén szemét. Jó, jó! A karantén egy kicsit erős. A lényeg, hogy a kijárás korlátozása óta, zömében idehaza "egerészek". 

A másik blogon (MJ-Vándor) beszámoltam ezekről a melókról. Nagyjából ez volt az oka, hogy írni se igen maradt időm, vagy estére kelve már nem volt kedvem hozzá. No meg ugye a bezártság, témahiányt is szül. S mert én idehaza vagyok, a négy fal közt, meg legfeljebb az erkélyvason lógok -nem úgy ahogy sokan szeretnék-, így ami kívül esik, és ahol a "téma az utcán hever", abba most nem tudok belebotlani. 

Mesét meg nem írhatok kétnaponta. Tanulság? Az szokás szerint nincs. De semmi túlzott optimizmus, mert majd jövök.

Az írás itt olvasható eredetileg: https://tukorrokut.blogspot.com/2020/04/bezartsag-temahianyt-szul.html?fbclid=IwAR128dCLLJtdw8wAzm21G-0gS6gLwrxvWUgIbSteGZztlTFVRJbHyayf-8g