VIDEÓ - “Unom, hogy maffiózók küldik rám a rendőrséget.”

2020-05-12 09:48 | #Politika #Videó

Negyedik alkalommal tartott autós demonstrációt Szél Bernadett, Hadházy Ákos és a Momentum a Lánchídnál, a kormány koronavírussal kapcsolatos intézkedései ellen. Az elmúlt hetek történéseihez hasonlóan ezen a héten sem maradt el a rendőri jelenlét a helyszínen, ahogyan a feljelentések és a büntetések sem. Az autós demonstráció során Szél Bernadettet és Hadházy Ákost is félreállították.

Szél Bernadettet tiltott rendezvényen való részvétellel és szervezéssel gyanúsították, ám a képviselő nem írta alá a feljelentést, ugyanis szerinte ez nem rendezvény. Ezután hozzátette:

“UNOM HOGY MAFFIÓZÓK KÜLDIK RÁM A RENDŐRSÉGET.”

Hadházy Ákos független képviselő a helyszínen lévő rendőri erők parancsnokát arról faggatta, ki adta ki a parancsot, hogy ilyen nagy számban jelenjenek meg a helyszínen, ám többszöri kérdés ellenére sem kapott választ. A független képviselő szerint ez a magatartás törvénybe ütközik, ugyanis egy állami szerv vezetőjének “kutya kötelessége” lenne válaszolnia az országgyűlési képviselőknek a tevékenységével kapcsolatban feltett kérdésre.

Forrás: JövőTv