Elhunyt Bogdán László, Cserdi polgármestere

2020-07-14 10:53 | #Kékfény #Politika

A RomNet és a Hírklikk saját információikra hivatkozva azt írják, több forrásból megerősítették számukra, hogy önkezével vetett véget életének Cserdi közismert polgármestere, Bogdán László.

Bogdán László Cserdi Polgármestere - Foró: Balogh Zoltán MTI

A RomNet a közösségi oldalán arról tájékoztat, forrásaik szerint a település feldolgozóüzemében találták meg a polgármester holttestét kedd reggel.

„A közismert roma polgármester halálhíréről elsőként a Hírklikk számolt be, de az információt három másik forrás is megerősítette a RomNet-nek” – olvasható a RomNet közösségi oldalán.

A 24.hu kérdésére a rendőrség közölte: a haláleset körülményeit a Szigetvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, a részletekről jogszabály engedélyének hiányában nem adhatnak tájékoztatást.

Bogdán László 1974. június 3-án született, 2002-ben független jelöltként lett Cserdi alpolgármestere, 2006 óta pedig a település polgármestereként tevékenykedett. A vezetésével mintafalut hoztak létre Cserdiből.

Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, és úgy érzi, hogy segítségre szorul, hívja az ingyenes 116-123, vagy a 06 80 820 111 lelki elsősegély számot!

 

Kpsvr

Borítókép: Balogh Zoltán MTI