"HÁNYÁS!" - ezt gondolja a győri Fidesz

2020-09-07 15:28 | #Politika #Kultúra

"Hányás!" Ezzel summázta a győri Fidesz Mundruczó Kornélék tiltakozását. Azóta törölték a bejegyzést, de addigra már több képernyőfotó is készült, ha esetleg tagadni akarnák a posztot - írja a Magyar Hang.

Győri Fidesz Facebook oldal

Az A kategóriás Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon, a díszbemutatón a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóit támogató pólóban jelent meg Mundruczó Kornél rendező és a fesztivál versenyprogramjában szereplő Pieces of a Woman című alkotás stábjának több tagja.

A Mandiner elnevezésű kormánylapnak a Mundruczóék akciójáról szóló hírét a Fidesz győri szervezetének hivatalos közösségi oldala azzal a rövid, ámde sokatmondó kísérőszöveggel osztotta meg, hogy „Hányás”, és a biztonság kedvéért a győri fideszesek még egy hányós hangulatjellel is megerősítették tömör véleményüket: „🤮”.  - szúrta ki a Magyar Hang.

Mundruczó #freeSZFE feliratú pólóban magyarázta el a világsajtónak, hogy mi ellen tiltakoznak és miért.

A Fidesz győri választókerületi elnöke Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő, aki az Országgyűlés Kulturális Bizottságának is alelnöke. A győri Fidesz most megmutatta mi fán terem a fideszes kultúrpolitika. 

kpsvr