Orbán félbeszakította az orvost, amikor az elkezdte mondani, hogy a lélegeztetőgépekhez technikus is kéne

2020-09-18 11:53 | #Politika

Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán reggel látott napvilágot egy videó, amely szerint a miniszterelnök pénteken korán reggel ellátogatott az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetbe.

Orbán Viktor a videó tanulsága szerint reggel fél 7 környékén érkezett meg a kórházba, ahová testhőmérséklet-mérés után léphetett csak be. Az orvosi pihenőben egy meg nem nevezett egészségügyi dolgozóval beszélt, aki elmondta: körülbelül 40 koronavírusos beteget ápolnak jelenleg és 12 szabad helyük van még. Orbán ezután arról kérdezte az orvost, hogy van-e elég lélegeztetőgépük, ám azzal nem számolt amit válaszul kapott:

“ÚGY TUDOM, AZZAL NEM IS VOLT PROBLÉMA, INKÁBB AZZAL VAN A BAJ, HOGY KELL HOZZÁ TECHNIKUS, MEG KELL HOZZÁ…”

– mondta az egészségügyi dolgozó.

És ezt a mondatot már nem tudta befejezni a szakember, ugyanis Orbán Viktor a mondat közepén félbeszakította és azt mondta: „az a kérdés, hogy most van-e”, amire a szakember igenlően válaszolt. Ezt követően hozzátette: arra számítanak, hogy a második hullámban sokkal többen betegedhetnek meg, ugyanis az emberek nem tartják be annyira szabályokat, valamint a szakemberek a korlátozásokat sem tartják elég szigorúnak.

VIDEÓ

 

Forrás: JövőTV