Szavazás: nem lett közelebb a Donner a városhoz

2020-09-29 12:51 | #Kaposvár #Politika

A kaposvári propaganda 2 (két, azaz kettő!) járókelőt kérdezett meg, hogy mit szólnak az új közlekedési központhoz, akik „meglepő” módon pozitívan nyilatkoztak. Ezután kijelentették, hogy a kaposváriaknak tetszik a beruházás.

Közlekedési központ - így épül a kanyar az egyenes útba

Ezzel szemben a KPSVR több alkalommal is beszámolt arról, hogy a kaposváriak fölöslegesnek tartják az intermodális csomópont beruházást, főleg, hogy az eredeti tervekkel köszönő viszonyban sincs a most elkészült közlekedési központ. 

Felder Frigyes zöldpárti önkormányzati képviselő a Kapo(c)s Közösség nevű Facebook csoportban tett közzé egy szavazást, ahol összesen 117-en szavaztak arra a kérdésre, hogy közelebb került-e a Donner a városhoz. A 117-ből 115-en szavaztak arra nemmel és csak ketten gondolták úgy, hogy közelebb került.

"Ocsmány fos!" - Itt a Kaposváriak véleménye a Szita-féle hídról és a közlekedési központról

Ha a kaposvári propaganda 2 megkérdezett alapján kimondta, az emberek szeretik a közlekedési központot és örülnek, hogy közelebb került a Donner a városhoz, akkor ez a 115 szavazat elsöprő erejű megerősítése annak, hogy a kaposváriak nem gondolják, hogy ez igaz lenne. Sőt, a propaganda cikkek alatt elsöprő többségben vannak azok, akik kritikusak a beruházással kapcsolatban.

Közlekedési központ - Éppen feltörik a már lebetonozott buszmegállókat

 

kpsvr