A Közlekedési Központnál nem sikerült a vízelvezetés 17 milliárdért

2020-09-30 15:37 | #Kaposvár

A 17 milliárdért megépített Kaposvári Közlekedési Központnál nem sikerült megoldani a vízelvezetést. A vasárnapi eső egy kisebb tavat csinált az útszakaszon. Információink szerint Szita Károly akár ünnepélyesen át is adhatja az új látványosságot, így máris értelmet nyer a hatalmas mélyedés az új útban.

Kaposvári Közlekedési Központ vízelvezetése

Folyamatosan kerülnek elő a furábbnál furább dolgok a Kaposvári Közlekedési Központtal kapcsolatban. Leaszfaltozott, majd újra feltört útszakaszok, lebetonozott, majd feltört buszmegállók, hullámos körforgalom és megannyi érdekesség kíséri a beruházást.

A Kapo(c)s Közösség nevű Facebook csoportban közzétett fényképek tanúsága szerint, melyet már 8 ezren láttak, a vízelvezetést sem sikerült megcsinálni a vasútállomás előtti szakaszon. A vasárnapi esőzés, mely nem járt azért olyan komoly csapadékhullással, megmutatta, hogy a kivitelezés során eltűnhetett a vízmérték, hiszen sikerült egy kisebb tavat is beépíteni az útszakaszba.

El se készült, de ezt is feltörték. Így folynak a kaposvári beruházások

"Ocsmány fos!" - Itt a Kaposváriak véleménye a Szita-féle hídról és a közlekedési központról

Állomás: lebetonozták, majd feltörték

Még nem derült ki, hogy ez egy mesterséges tó, vagy egy véletlen baki. Mindenesetre, ha Szita Károly úgy dönt, hogy ünnepélyesen átadja, akkor a kaposváriak örömére új látványossággal gyarapszik a belváros. 

Kaposvári Közlekedési Központ vízelvezetése

 

kpsvr

Kép: Kapos(c)s Közösség Facebook csoport