Elképesztő fejlesztés a Kaposvári Közlekedési Központnál. Aquaparkot is kapnak a kaposváriak 17 milliárdért

2020-10-04 12:02 | #Kaposvár

Elképesztő fejlesztés valósult meg a Kaposvári Közlekedési Központ építése során. Egy aquapark is kialakításra került a beruházás során, amit a kaposváriak örömmel használatba vehetnek.

Kaposvári Közlekedési Központ és aquapark - Kép: Árok Kornél

Az aquaparkról a KPSVR már korábban közölt fotókat, de ekkor még úgy tűnt, hogy csak egy mesterséges tó lesz kialakítva a 17 milliárdból felépített Kaposvári Közlekedési Központban. Örömmel konstatáltuk, hogy a kivitelezők nem elégedtek meg ennyivel, megértették, hogy Kaposvár többet érdemel. Most Árok Kornél jóvoltából bemutathatjuk az aquapark többi részét is. 

Kaposvári Közlekedési Központ és aquapark - Kép: Árok Kornél

A Petőfi téren került kialakításra a legnagyobb medence, mely a kanyarban már az útpadkán is átfolyik, így biztosítva a természetközeli fürdőzési élményt. 

Ha jól emlékszünk az eredeti tervekben még nem szerepelt az aquapark kialakítása, de jó látni, hogy Kaposvár vezetése mert nagyot álmodni és több turisztikai látványossággal gazdagította a várost a beruházás során. 

Az egyik ilyen, melyet a KPSVR szintén bemutatott, a Hársfa utcai hullámos, élmény körforgalom, ami egyedi, kaposvári fejlesztés. 

 

Forrás: Árok Kornél Facebook oldal

 

kpsvr