Kaposvár – ma ez a legrosszabb hír! A mulcs a hibás!

2020-10-07 19:09 | #Kaposvár

Nem sokáig élt a remény, hogy megépül a kaposvári aquapark a Kaposvári Közlekedési Központtal együtt. Vasárnapi cikkünk cáfolata ma érkezett meg a városházi propagandagépezettől. A mulcs az oka mindennek.

Kaposvári Közlekedési Központ "aquapark" - Kép: Árok Kornél

Ahogy vasárnap megírtuk, elképesztő fejlesztés valósul meg a Kaposvári Közlekedési Központtal együtt, hiszen az elmúlt héten többször is láthatóvá váltak egy esetleges kaposvári aquapark medencéi. Azt gondoltuk, hogy az új Kaposvári Közlekedési Központ építése során a kivitelezők és a városvezetés úgy döntött, hogy megörvendezteti a kaposváriakat egy városi vizes élményparkkal, ami láthatóan együtt készül a közlekedési központtal.

Elképesztő fejlesztés a Kaposvári Közlekedési Központnál. Aquaparkot is kapnak a kaposváriak 17 milliárdért

Kaposvári Közlekedési Központ "aquapark" - Kép: Árok Kornél

Legnagyobb sajnálatunkra ma a városházi propaganda cáfolta az aquapark építését. Azt írják, hogy a 17 milliárdért épített közlekedési központ vízelvezetése mondta fel a szolgálatot. Persze a föld alatt minden rendben, hiszen a beruházás egyik értelme pont az volt, hogy az esőzések alkalmával ne álljon meg a víz az állomásnál, ahogy mindig szokott, tehát azt sikerült megépíteni. 

A Közlekedési Központnál nem sikerült a vízelvezetés 17 milliárdért

Kaposvári Közlekedési Központ "aquapark"

De akkor miért változott medencévé kétszer is az új közlekedési központ egyes szakasza az elmúlt napok esőzése során? Az állomás előtti medencére eddig nem érkezett magyarázat. De a Petőfi téren kialakult medencére a következő magyarázat jött: 

A FELSZÍNEN HÖMPÖLYGŐ VÍZ A FRISSEN TELEPÍTETT NÖVÉNYEK KÖZÜL KIMOSTA A TALAJTAKARÁSRA HASZNÁLT MULCSOT.

Mi van? A 17 milliárdért megépített Kaposvári Közlekedési Központ vízelvezetése elvérzett a MULCSON? 

Ettől a magyarázattól egy csapásra minden világossá vált. Hirtelen érthető lett, hogy miért törték fel a lebetonozott buszmegállót, és miért törik fel a frissen aszfaltozott utat. Kaposváron így készülnek a beruházások…

Kaposvári Közlekedési Központ lebetonozott, majd feltört buszmegállók
Kaposvári Közlekedési Központ leaszfaltozott, majd feltört út
Kaposvári Közlekedési Központ leaszfaltozott, majd feltört út

 

kpsvr