Szita Károly már az ingajárat visszaállítását sem tudja elintézni

2020-10-09 23:40 | #Kaposvár #Politika

Hatalmas felháborodás követte, hogy megszűntek az ingajáratok az ideiglenes távolsági buszpályaudvar és a helyi járatos buszpályaudvar között. Szita Károly már azt sem tudja elintézni, hogy ugyanúgy járjanak a buszok, mint eddig, Gelencsér Attila meg nem is foglalkozik ezzel a problémával.

Szita Károly nem tudta elintézni az ingajáratok eredeti visszaállítását

Szeptember 30-án megszűnt a helyi és az ideiglenes távolsági buszpályaudvar között közlekedő ingajárat. Az ingajárat beindítására azért volt szükség, mert a két buszpályaudvar egymástól nagy távolságra került az új Kaposvári Közlekedési Központ építése alatt, így az utasok csak az ingajárat segítségével tudtak közlekedni a két pályaudvar között.

Az ingajárat kezdetben napi 52 járattal közlekedett, ami később lecsökkent 38-ra. Ezt szűntették meg szeptember 30-án, mivel megtörtént a kivitelező által a Kaposvári Közlekedési Központ műszaki átadása. Ennek ellenére a távolsági buszpályaudvar még nem költözött vissza a helyijáratos pályaudvar mellé, de az utasoknak ugyanúgy közlekedniük kell a két pályaudvar között. 

Rengeteg panasz érkezett a városvezetés és a volán felé is, így bejelentették, hogy Szita Károly kérésére visszaállították az ingajáratot. Ami egy hatalmas csúsztatás, mert a korábbi napi 52, majd 38 járatból Szita Károly összesen 7 darab járatot tudott kikönyörögni. 

Ennyit ér jelenleg Szita Károly. Persze Gelencsér Attila, Kaposvár országgyűlési képviselője, még ennyit se tudott volna elintézni, így nem is foglalkozott a témával. Cserébe Facebook oldalán szorgalmasan osztogatta a kormánypropagandát ahelyett, hogy az itt élő emberek problémáival foglalkozott volna. 

Régi menetrend

 

Új menetrend

 

kpsvr