A rendőrség a lakosság segítségét kéri

2020-11-05 11:01 | #Kaposvár ##Kaposvár #Kékfény

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

Ismeretlen személy egy általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú járművel 2020. november 4-én reggel 6 óra és délután 17 óra 30 perc között Kaposváron, a Léva közben anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott. A sofőr nekiütközött egy, az úttesten szabályosan leállított személyautónak, amelynek következtében a jármű bal hátsó lámpateste és a csomagtérajtaja megsérült. Az ismeretlen jármű vezetője a baleset helyszínéről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.