Gelencsér nem a kaposváriakért, hanem az amerikai demokráciáért aggódik

2020-11-08 09:49 | #Politika #Kaposvár

Gelencsér Attila, nem meglepő módon, az USA eddigi legrosszabb elnökének, Donald Trumpnak szurkolt az amerikai elnökválasztáson. Most, hogy nem Trump nyert, szerinte Amerika már nem demokratikus állam. Eközben támogatta, hogy a kormány 102 millió forintot vegyen el a kaposváriaktól.

Joe Biden nyert, de Gelencsér Attila nem ismeri el az amerikai nép döntését. Romokban heverő demokráciáról ír, és világuralmi összeesküvést sejtet Facebook oldalán.

Gelencsér azt is kijelenti: „az USA végérvényesen megszűnt demokratikus állam lenni.”

Valószínű, hogy a képviselő az elmúlt tíz évet nem Magyarországon töltötte, vagy nem figyelt a történésekre. Elkerülte a figyelmét, hogy Polt Péter legfőbb ügyész nem független, hanem egy fideszes pártkatona, Domonkos László az Állami Számvevőszék elnöke, aki eddig az összes ellenzéki pártot megbüntette, szintén fideszes pártkatona. Arról is megfeledkezett Gelencsér, hogy októbereben azt a Varga Zsolt Andrást szavazták meg a fideszes képviselők a Kúria élére, akinek egy perc ítélkezési gyakorlata sincs, de Polt Péter fideszes főügyész helyettese volt. 

Gelencsér Attila ahelyett, hogy az amerikai népért aggódna, inkább Kaposvárért aggódjon. Lenne miért, hiszen 2010 óta közel 10 százalékkal csökkent a város lakossága, a gazdasága romokban hever, éppen most folyik az egyetem lezüllesztése, és a legalacsonyabb bérek Somogyban vannak. A kormány a napokban vett el 102 millió forintot a kaposváriaktól, amit Gelencsér is támogatott.