BEZÁRT - A nagyatádi pékség az idősáv áldozata lett

2020-11-27 21:53 | #Kitekintés #Kékfény

A nagyatádi Európa Pékséget a rendőrség záratta be, mivel délelőtt kiszolgáltak egy 60 év feletti urat, aki viszont még nem töltötte be a 65-ik életévét, így az idősek vásárlási sávjában szabálytalanul tartózkodott a boltban. Többen szervezett akcióra gyanakodnak.

11.28 - 14:00 óra - ÚJ RÉSZLETEK ITT!!! Osszátok légyszi!

Az üzletvezető a közösségi oldalon számolt be a történésekről, miszerint ma 10 óra 10 perckor egy 60 év feletti idősebb urat szolgáltak ki, de kiderült, hogy még nem töltötte be 65-ik életévét, így a szabályok szerint nem tartózkodhatott volna a boltban. 

A sokat kritizált vásárlási időkorlát nem ad lehetőséget arra, hogy hétköznaponként reggel 9 és 11, hétvégente reggel 8 és 10 óra között 65 éven aluliak lépjenek be az élelmiszerüzletekbe, az illatszert, drogériai terméket, háztartási tisztítószert, vegyi árut és higiéniai papírterméket árusító üzletekbe, valamint a gyógyszert, gyógyászati segédeszközt forgalmazó üzletekbe, gyógyszertárakba. 

A szabályozás áldozata lett a nagyatádi Európa Pékség, akiket 60 nap kényszerpihenőre küldtek. 

A bejegyzés alatt sokan szóltak hozzá, egyesek támogatásukról biztosították a tulajdonosokat, mások viszont szervezett akcióról írnak. Véleményük szerint a vásárló direkt ment be, és vásárolt szabálytalanul.

 

A bejegyzést itt olvashatják.

Kép - pexels.com