Szájer József elismerte, hogy ő volt ott az orgián

2020-12-01 15:42 | #Politika

Szájer József a Fidesz volt EP - képviselője elismerte, hogy ő vett részt az orgián.

EP / Emilie Gomez

A mai nap beszámoltunk róla, hogy Illegális csoportszex miatt mondhatott le a Fidesz EP képviselője.

A legnagyobb flamand napilap bár nem nevezi meg, de egyértelműen a Fidesz év végén távozó EP-képviselőjére utal, mikor rendőrségi források alapján arról ír: egy illegális brüsszeli gangbang bulin egy magyar MEP is részt vett. 

Azóta Szájer József elismerte, hogy érintett a szexbotrányban:

„A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam. A rendőrségi igazoltatás után jeleztem, hogy képviselő vagyok, mert igazolvány nem volt nálam, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítettek, majd hazavittek.

Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem.

Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom.”

Ő a második Fideszes képviselő akiről kiderült a közelmúltban, hogy keresztény és nemzeti képviselőként szexbotrányban érintett.

Korábban már megírtuk, hogy Szita a szexbotrányba keveredett Borkait ajándékozta meg, ezért joggal várhatjuk a mostani orgiabotrány résztvevőjének kitüntetését is.