Az internet népe fellázadt: Rossz Szájert zaklatnak

2020-12-03 11:47 | #Kitekintés

Az ugytudjuk,hu számolt be róla, hogy az internet népe támadásba lendült Szájer József ellen, viszont célt tévesztettek. A betámadott Szájer Józsefnél csak névazonosság van, de a rohamoknál a fotelhuszárok nem voltak túl körültekintőek. 

Facebook bejegyzése alapján nem csak itthonról, hanem külföldről is megtalálták keresetlen szavaikkal Szájer Józsefet.

"Meg kérek mindenkit hogy ne üzenjenek főleg mocskos dolgokat mert nem én vagyok az a bizonyos Szájer József köszönöm. I ask everyone not to send mostly dirty things because I'm not the one József Szájer thank you."

Kéri, hogy ne neki üzenjenek, főleg ne mocskos dolgokat, mert ő nem az a Szájer, aki ep-képviselő volt és orgián vett részt.

A poszthoz egy képet is mellékelt, melyből kiderül, hogy még kinézetben sincs azonosság kettőjük között. Persze ha nagyon erőlködünk, akkor sikerülhet, de ahhoz már sok fantázia szükséges.

Az ügy háttere természetesen a volt magyar ep-képviselő szexbotránya, ami bejárta a nemzetközi sajtót. Szájer József a Fidesz már csak ex-európai parlamenti képviselője a kijárási korlátozások ideje alatt vett részt egy 25 fős, férfiakból álló orgián Brüsszelben, majd miután a szomszédok kihívták a rendőröket, az ereszcsatornán keresztül próbált meg elmenekülni, droggal a táskájában.

Forrás: ugytudjuk.hu