Nekiment az oltáselleneseknek az Országos Mentőszolgálat

2021-01-07 16:28 |

Az ostobaságnak is van határa – íja az ugytudjuk.hu az OMSZ posztjára hivatkozva.

Elfogyott a türelem az Országos Mentőszolgálatnál, miután oltásellenes kommentelők estek neki virtuálisan a mentőszolgálat azon munkatársainak, akiket már beoltottak. Az erről szóló posztban ezt írják: „A felelősen gondolkodó életmentő közösség tagjai saját szemükkel láthatták, mennyire komoly (akár életveszélyes) panaszokat okozhat a Covid19, ezért számukra egyértelmű volt a döntés a vírust megfékezni képes vakcina mellett. Azonban ezzel a logikus magyarázattal sem sikerült meggyőzni azt a néhány oltásellenes kommentelőt, akik vállalhatatlan stílusban estek a mentőknek a poszt alatt.”

Kiemelték: „Egy fehérvári targoncás például 84 karakteren keresztül gyűlölködött, amiért bajtársaink »pénzért chip-eltetik magukat«, míg egy pécsváradi édesanya mérget remélt a fecskendőbe vakcina helyett. A biztosítékot végül az a karcagi tanár csapta le, aki a képen szereplő bajtársunk halálát kívánta, amiért az beoltatta magát.”

A mentők azt kérik, hogy csak hiteles forrásból tájékozódjon mindenki a védőoltásról, mert csak együtt sikerülhet legyőzni a vírust.

Forrás: ugytudjuk.hu
Fotó: Országos Mentőszolgálat facebook 

Korábban már írtunk róla, hogy kaposvári mémgyáros is felvette a harcot az oltásellenesekkel és konteósokkal. Ide kattintva olvasható.