Videó: Két nő összeverekedett egy forgalmas kereszteződésben Kaposváron

2021-02-12 14:08 | ##Kaposvár #Kaposvári Járásbíróság #verekedés #Videó

Több ujját is megharapta és a betonhoz verte haragosa fejét.

A Kaposvári Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat azzal a 39 éves nővel szemben, aki Kaposvári egyik forgalmas kereszteződésében, fényes nappal bántalmazta egyik haragosát. 

A két nő korábban már az egyik közösségi oldalon összekapott egymással, ezért amikor 2020 februárjában Kaposváron, a Donneri városrészben találkoztak, gyors szóváltást követően a vádlott szinte azonnal csépelni kezdte a haragosát, akit egy templom közelsége sem tartott vissza a garázda magatartásától. A dulakodás során a vádlott előbb földre vitte a sértettet, majd fölé térdelve többször megütötte a nő arcát, a fejét kisebb erővel a betonhoz ütötte, és több ujját is megharapta. 

Annak ellenére, hogy mindkét nő társaságában volt férfi, a csetepatéba jó ideig egyikük sem avatkozott be, és a környéken elhaladókhoz hasonlóan csak nézték a verekedést. A vádlott végül két percnyi dulakodás után felhagyott a sértett bántalmazásával, és távozott a helyszínről. A sértettnek a bántalmazás következtében könnyű sérülései keletkeztek. 

Az ügyészség a Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában a bűncselekmény elkövetését beismerő és megbánó nővel szemben közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt. 

A bántalmazást a közterületi kamera rögzítette.

 

Címlapfotónk illusztráció.