Bereczki: Perlaki gyilkossággal vádolja az ellenzéket

2021-03-13 15:25 | #Bereczki Dávid #Perlaki József #Fidesz #Kaposvár #Politika

A kaposvári Fidesz Perlaki József önkormányzati képviselőt tolta előre céltáblának és egyben bunkósbotnak, akivel elmondatták az ellenzékről a kötelező, szélsőséges hazugságokat. Ezzel a Fidesz beárazta Perlakit, hiszen aki a mocskolódás frontvonalában van, hosszú politikai karrierre nem számíthat. 

Bereczki Dávid (Momentum) és Perlaki József (Fidesz)

Bereczki Dávid a Momentum helyi önkormányzati képviselője egyből helyretette és bocsánatkérésre szólította fel képviselőtársát, hiszen Perlaki szavai nyilvánvaló hazugságok. 

A fideszes képviselő többek között a következőket állította: 

  • az ellenzéki pártok itt Kaposváron is az oltás ellen hergelnek,
  • az ellenzéknek az az érdeke, hogy minél többen betegedjenek és haljanak meg,
  • az ellenzéki pártok életeket veszélyeztetnek,
  • a helyi ellenzéki pártok nem a kaposváriakat, hanem hataloméhes gazdájukat képviselik (nem tudni kire gondolt Perlaki József, feltételezzük, hogy a „Soros – Zsidók – Háttérhatalom” szentháromságból lehet válogatni – a szerk.).

Bereczki Dávid az alábbi nyilatkozatot juttatta el lapunknak az esettel kapcsolatban:

Nagyon szomorú voltam, mikor Perlaki József képviselőtársam videójával szembesültem. Sokszor az ember hajlamos azt gondolni, hogy az önkormányzati politika kommunikáció terén nem olyan szélsőséges, mint az országos közélet. Belátom, tévedtem. Perlaki József a héten egy olyan videót tett közzé, melyben a kaposvári ellenzéket, köztük engem is, közvetve gyilkossággal vádol. Azzal, hogy oltásellenes vagyok, azzal, hogy szándékosan veszélyeztetném polgártársaimat. Ez nyilvánvalóan és tetten érhetően hazugság. Január 10-én a kaposvári politikai életben az elsők közt írtam a Facebookon arról, hogy magam is regisztráltam a Covid elleni védőoltásra és más honfitársaimat is erre bíztattam, a járvány megállítása érdekében. Nagyon szomorú vagyok, hogy a Fidesz a veszélyhelyzetet is pusztán a politikai tőke kovácsolására és alaptalan vádaskodásra használja fel, pedig emberéletekről van szó. Én azt tanácsolom, hogy a Fideszes képviselőtársaim forduljanak befelé, és gondolkodjanak el azon, hogy az elmúlt 10 évben az egészségügy fejlesztése helyett miért stadionokba, és Mészárosék milliárdossá tételébe öntötték a pénzt. Ezzel 2022 után el kell majd számolniuk a magyar emberek és a saját lelkiismeretük előtt is, ha abból maradt még valami.