VIDEÓ - Börtönbe mehet Berki Krisztián a büntetőfékezés miatt

2021-03-17 15:48 | #Berki Krisztián #Börtön #Büntetőfékezés #Videó

A Fővárosi Ügyészség vádat emelt Berki Krisztián, showman és médiaceleb ellen, aki még 2018 tavaszán büntetőfékezést hajtott végre egy busz előtt. A buszvezető nem tudott időben lefékezni, így nekiment Berki Bentley Continental autójának, amiben elvileg 14 millió forintos kár keletkezett. 

FORRÁS - NAGY ORSOLYA/PR

Személyi sérülés viszont nem történt. Amennyiben a bíróság bizonyítottnak látja az ügyészség vádiratában felsorolt cselekményeket, Berki Krisztián komoly börtönbüntetést kaphat.

A Blikk utána járt a balesetnek és találtak egy nyilatkozatot Berkitől még a balesten után. Akkor ezt írta:

Párkányban voltunk reggelizni, majd hazafelé tartottunk a szokásos útvonalon. Megelőztünk egy helyi buszt, majd a 40-es táblánál lassítva, miközben néztük a körülöttünk zajló építkezéseket, a helyi járat belénk csapódott – mesélte az RC Newsnak Berki. – Örülök, hogy a kislányom, Natika már nem volt velünk, illetve, hogy Mazsi nem ijedt meg. Az autókért nem aggódom, hiszen azok pótolhatók.

Berki szerint nem büntetőfékezett, csak nézelődtek, azért lassított. Azóta viszont nyilvánossá tették a busz fedélzeti kamerájának a felvételét, amely már picit más történetet mesél el.

A VIDEÓT ide kattintva tudod megnézni.

Forrás: JövőTv