Blog - Véráram

2021-03-27 18:03 | #blog #Meggyes József #Koronavírus

Ez kész. Ez a Kocsis becsukta az utolsó ajtót is nálam. Becsukta a saját nevében, de a gátlástalan mocskos csürhe nevében is, ahová tartozik. Mindennek kell, hogy legyen határa! Amit most ez a szarházi megengedett magának, azzal átlépte az utolsó határt, az utolsó küszöböt is. Emberállat sem mehetne eddig!

Meggyes József írása.

A szerző Kaposváron született, kisebb megszakítással a városban élt. Itt nőtt fel, részben ide járt iskolába is, és itt dolgozta végig hivatását. Első blogja -MJ Vándor- 2009.09. 08-tól íródik, a ...tükör... 2011.06.25-én indult és a Zsömi 2015.11.17-én. Itt a KPSVR-en általában a ...tükör... blog írásai olvashatók.

„…egy világjárvány közepén azon mesterkedik, hogy sok halott és fertőzött legyen, mert az politikai előny."

Mondja ezt az ellenzéki pártok vezetőire, és, hogy az ellenzék szereplői "halálkampányt" folytatnak. Halálkampányt, oltás ellenes kampányt, stb, stb.

Elég volt a gyűlöletkeltő hazug dumádból, dumátokból! Tizenegy éve vagytok hatalomban, tizenegy éve mérgezitek az emberek lelkét. És most még itt a világjárvány is. Amit nem az ellenzék kezel, hanem ti! Illetve Ti sem! Csak a hasznát húzzátok ennek is, szívjátok az emberek vérét, a maradékát pedig tovább fertőzitek. Vámpírkormány és Covid!

Az ellenzéket ekézitek emiatt is, miközben nektek jött jól. Ki is használtátok a Covid nyújtotta lehetőségeket – kellett is már nektek, mert a migráns- és a Soros-hullám kezdett ellaposodni –, és semmi kétségem, hogy a jövőben is kihasználjátok majd.

Pedig Ti kormányoztok 2010 óta. Ti készítettétek fel az országot, az egészségügyet, az embereket a koronavírus járványra. Arra is. Így Ti feleltek a fertőzöttekért és a holtakért is. Azon holtakért is, kiket a koronavírus vitt el, és azokért is, kiket az ellátatlanság, a szervezetlenség, a hiányok. Nem mások a felelősök. Nem az ellenzék, nem Soros, nem Gyurcsány és nem az EU.

Ti feleltek mindenért!

Mint ahogy ti feleltek az ország „vérfertőzéséért” is több milliónyi honfitársunkon keresztül, kikbe belecsepegtettétek a félbolsevik-félfasiszta gyűlöletet. Ügyesen vegyítettétek a bolsevik vért a fasiszta vérrel, így aztán milliók élvezhetik, hogy legalább részben hozzájutottak ahhoz, amire vágytak: egy félbolsevik-félfasiszta bandához, amit kormánynak kell hívnunk.

Több, mint egy évtizede kering már bennük, s nagyon nehéz lesz a fertőzöttek gyógyítása. Még a Covidnál is nehezebb.

Borítókép: pexels.com