Produkcióóóóó!

2021-04-02 13:01 | #Meggyes József #Vakcina #blog

Az oldal működik. De minek? Le vagyok nyűgözve! De tényleg. Odavagyok a csodálattól! Mit oda? Oda is, vissza is.

Meggyes József írása.

A szerző Kaposváron született, kisebb megszakítással a városban élt. Itt nőtt fel, részben ide járt iskolába is, és itt dolgozta végig hivatását. Első blogja -MJ Vándor- 2009.09. 08-tól íródik, a ...tükör... 2011.06.25-én indult és a Zsömi 2015.11.17-én. Itt a KPSVR-en általában a ...tükör... blog írásai olvashatók.

Ez egyszerűen felülmúlhatatlan. Valami elképesztő teljesítmény. Bravúr. Ezért nem kétharmadot, ezért minimum tizenegy tizenkettedet nekik.

Látom, a fotó gyenge lett. Ezért kiemelem nektek:

„IGEN. Az Ön vakcinaigény iránti regisztrációja (sic! – a szerző) érvényes és az szerepel a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő nyilvántartásában. Ez azt jelenti, hogy nyilvántartjuk Önt, mint oltandó személyt.”

Ezért kellett egy felület? Mi a szent szarnak? Pontosan ugyan ezt tudom a körzeti orvosomtól. Ezt, ennyit. Ennyit és nem többet. Három hónapja regisztráltam, és most végre megtudhattam azt, amit két hónapja tudok. Sőt! Két hónapja többet tudtam, mert akkor megtudtam az akkori - épp aktuális - körzetbéli regisztrációs sorszámom is. Ez azért komoly teljesítmény a kormánytól nem? Mint a cirkuszban a bohóctól: Produkcióóóóó!