79 évesen lett ételfutár az Apostol együttes énekese

2021-04-07 11:41 |

A fellépések megszűnésével új munkát vállalt Meződi József, az Apostol együttes frontembere.

Ételfutárnak állt Meződi József, az Apostol együttes frontembere – írja a Blikk.

Sok más előadóhoz hasonlóan – a koronavírus-járvány miatt már egy éve nem állhatott színpadra, s bár családja egy éttermet is működtet, az a korlátozások értelmében vendégeket tavaly november óta nem fogadhat. A 79 éves énekes nagy örömére kiszállítást még vállalhatnak, s hogy legyen valami elfoglaltsága, ő maga viszi házhoz a megrendelt ételeket.

"Minden nap déltől estig viszem házhoz a megrendelt finomságokat. Muszáj valamit csinálnom, hogy ne haljak bele az unalomba, mert én hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy mindig van valami dolgom. Így pedig a rajongókkal is személyesen tudok találkozni. Sokan meg is lepődnek, és először nem értik, mit keresek a házuk előtt, de nagyon örülnek, hogy ha csak így is, de tudunk találkozni.

Szerencsére eddig sikerült megúsznom a vírust, egy hete pedig megkaptuk már a második oltást is a nejemmel, így hamarosan teljesen védettek leszünk" – mondta az AcNews-nak az Apostol énekese.

Persze, fokozottan figyelek ilyenkor is a távolságtartásra, a maszk és a kesztyű használatára és a megfelelő kézfertőtlenítésre - tette még hozzá. A hangjára figyel, nehogy kiessen a gyakorlatból, hetente kétszer szokott énekelni otthon, sőt, mindennap tornázik is, a jó időnek köszönhetően pedig most már a kertben is ténykedik.

Borítókép: Youtube