Fekete-Győr: “Ha nincs online előválasztás, akkor benne van a pakliban, hogy nem veszünk részt rajta”

2021-04-15 18:26 |

A Parizán tette közzé azt a videó részletet, melyben a Momentum elnöke többek között arról beszélt, hogy ha nem lesz lehetőség az idén megrendezésre kerülő előválasztáson az online voksolára, akkor pártjuk nem biztos, hogy részt fog venni azon - írja a JövőTV.

Tegnap este jelent meg az ellenzéki pártok által kiadott előválasztási etikai kódex, amelyből kiderül, hogyan fognak kampányolni a résztvevő pártok, arról azonban továbbra sincs információ, hogy technikailag a választás hogyan fog lezajlani.

Erre kérdezett rá Gulyás Márton a Partizán műsorvezetője, hogy ha nem lesz lehetőség online voksolásra, akkor a Momentum távol maradhat-e tőle. Fekete-Győr András pedig erre válaszul kijelentette, hogy benne van a pakliban.

A Momentum elnöke ezen felül arról is beszélt, hogy szerinte Mesterházy Attila = Fidesz és az elmondások szerint a kormánypárt vamzere a szocialista pártban, ezért Mesterházy nem is lehetne rajta a közös ellenzéki listán.

Elismerte ezen felül, hogy naív kijelentést tett korábban, miszerint utólag le kellene számolni az elmúlt 30 év összes politikusával.

A bővebb interjú holnap a Partizán YouTube csatornáján tekinthető meg.

Forrás: JövőTV
Borítókép: kpsvr.hu