Nem létező rendszámú autóval követték Czeglédy Csabát

2021-04-19 13:55 |

Veszélyes utakon: olyan autóval követték Dr. Czeglédy Csabát, aminek a rendszáma hivatalosan nincs regisztrálva.

“Mint a filmeken” - írja Facebook-posztjában Czeglédy Csaba: A DK szombathelyi politikusa kiszúrta, hogy napok óta figyelik a házát, amikor pedig elment otthonról, az autóját is követték. 

A politikus, akit egy hete a Borkay-botrány miatt gyanúsítottak meg azzal, hogy ő finanszírozta „Az ördög ügyvédje” oldal reklámját a Facebookon, a közösségi oldalon azt közölte egy bejegyzésben, hogy szerinte „a Fidesz most éppen a titkosszolgálatot küldte rá”. 

Mint írja, a napokban azzal szembesült, hogy több idegen szervezetten figyeli a házát, miután pedig elindult otthonról, autóval is követték. Mivel kéretlen kísérői nem rendelkeztek helyismerettel, könnyedén le tudta rázni őket, így mögéjük kerülve lefényképezte az autót.

“Ügyfélkapun keresztül minden gépjármű lényeges adatait le lehet kérni, azonban a hivatalos nyilvántartás szerint a Mazdán lévő rendszám nem került kiadásra Magyarországon.

Vajon rajtam kívül még hány ellenzéki politikust figyeltet meg a Fidesz? Hányunk háza előtt állnak autók, hányunk telefonjait hallgatják le, hányunk e-mailjeit olvassák?" - teszi fel a költői kérdést FB posztjában Czeglédy.

Persze az is lehet, hogy teljesen megszokott dolog, hogy hamis rendszámmal járnak autók az országban. Utóbbi esetben reményei szerint a rendőrség hatékonyan fel fog lépni az ügyben.

Mindenkit arra kér, ha látják a PRT-076 rendszámú Mazdát bárhol az országban, fotózzák le a benne ülőket. Bizonyítéknak.

Mint írja: "Izgalmas egy év lesz ez a választásokig."


Fotó: Facebook