Újra nyitva a Csiky Gergely színház

2021-05-04 13:23 | ##Kaposvár #Csiky Gergely színház #Kultúra

2021. májusában hét előadás látható majd a Csiky Gergely Színházban.

Az előrehaladott átoltottságból fakadóan, és a kormánynak az ország fokozatos újraindítását célzó intézkedéseire figyelemmel, színházunk óvatos nyitásra készül - írja a kaposváriak színháza a Facebookon.

Fotó: wikipédia

2021. májusában hét előadás látható majd a Csiky Gergely Színházban – amelyek időpontjairól tájékozódhatnak online felületeinken –, június 1-től megkezdődnek az elmaradt előadások pótlásai.

Tudatosan ügyelünk arra, hogy a nézők és a társulat találkozásai a legnagyobb biztonságban történjenek meg. Ennek érdekében az előadások csak védettségi igazolvány birtokában látogathatók, a bejáratnál testhőmérséklet ellenőrzést végznek, a nézőtér első sorát a biztonságos távolságtartás miatt szabadon hagyják, rendszeresen szellőztetnek, és ugyan nem kötelező, de minden nézőnek kifejezetten ajánlják az orrot és a szájat egyaránt eltakaró maszk viselését.

Minden munkatársuk, aki a közönségforgalmi tereken szolgálatot teljesít és kapcsolatba kerül a nézőkkel, megkapta a koronavírus elleni oltást. Mint írják, május elsején a társulat átoltottsága közel 70 %-os volt.

Arról, hogy mikor nyitnak a mozik, a könyvtár, a múzeum, vagy a Virágfürdő ebben a cikkünkben írtunk korábban.


Címlapkép: Illusztráció színházbelső kivett nézőtéri székekkel, forrás: Facebook