Elfogták a Kálmán Olgát zaklató férfit

2021-05-06 10:34 | #Politika #Kékfény #Kálmán Olga #internetes zaklatás

Az 53 éves V. Gábort győri otthonában kapták el, miután édesanyja Facebook-profiljáról írt fenyegető üzeneteket a DK politikusának.

Elfogta a rendőrség azt a győri férfit, aki az utóbbi napokban zaklatta Kálmán Olgát, a DK politikusát - adta hírül Facebook-oldalán maga Kálmán Olga. Az 53 éves V. Gábor ellen azután indult nyomozás, hogy a korábbi televíziós személyiség feljelentette, amiért olyanokat írt neki, mint "kikéne írtani az egész családodat"

A politikus az XY Jánosné fel is akarta gyújtani, mert "van pofája így beszélni a drága miniszterelnökünkről".

A napokban posztolta ki Kálmán Olga, hogy ... Józsefné Győrből (valószínűleg személyiségi jogok miatt nem írta ki a teljes nevét) milyen válogatott szidalmakkal fenyegette meg. A "hölgy" többek közt azt írta, 

"lekéne vágni a fejedet, ki kéne írtani az egész családodat, a le és felmenőiddel együtt, te szemét nemzetellenes gyűlölködő rohadék."

Majd magyarázatot is ad a Bayer Zsolt-i magasságokba emelkedő kirohanására:

"Van pofád így beszélni a drága miniszterelnökünkkel, te szarházi leköpnivaló hazaáruló kurva strici."

Majd tanácsokat is ad, mit tenne a politikus helyében:

"Én a helyedben odaállnék a tükör elé és nem győzném szembeköpni magamat azért amilyen ilyen mocskos paraszt vagyok, hogy így beszélek és szidom az ártatlant, a drága Orbán Viktor urat, akinek annyit köszönhetünk, mint még senkinek."

A DK politikusa tegnap tett emiatt feljelentést a II. Kerületi Rendőrkapitányságon, de mint kiderült, még eközben is üzengetett neki a férfi. A gyanúsított nem a saját profiljáról írt, a rendőrség közleménye szerint édesanyjáét használta. 

A szabadlábon védekező gyanúsított beismerte a bűncselekmény elkövetését. (Via Úgytudjuk!)

Nyitókép: Kálmán Olga Facebook