Jakab: "Még több adó?! Mire fel? Nincs már több bőr rajtunk!"

2021-06-07 18:49 | #Jakab Péter #Parlament

„Ma napirend előtt fogok felszólalni a parlamentben. Nem tudom, hogy be fog-e jönni Kövér, de ha igen, olyat fogok neki mondani, amit még soha!” – írta a Facebookon ma délelőtt Jakab Péter és be is tartotta, amit ígért.

Jakab Péter olyat mondott Kövér Lászlónak, amit még soha!

Ma napirend előtt fogok felszólalni a parlamentben. Nem tudom, hogy be fog-e jönni Kövér, de ha igen, olyat fogok neki mondani, amit még soha! #jakabpéter #jobbik #remegjenabajusz

Közzétette: Jakab Péter – 2021. június 7., hétfő

Kövér László mielőtt megadta volna a szót a napirend előtti felszólalásra a Jobbik elnökének, jelezte Jakabnak, ha ismét meg fogja szegni a házszabályokat, akkor ismét alkalmaznia kell azokat a szankciókat, amik a rendelkezésére állnak.

"Sajnálom, hogy a múlt héten nem tudtunk személyesen találkozni, de most azt kell, hogy mondjam, ma nagyon jól néz ki, házelnök úr! Komolyan mondom, a bajusz, a nyakkendő, minden a helyén van."

- kezdte Jakab.

 

 

Képmetszet a videóból 

"Az ülésvezetés tényleg remek, úgyhogy ha az idegrendszer is bírja a nyomást, akkor szerintem vágjunk is bele. Rögtön az elején rögzítem persze, hogy ha esetleg valamilyen oknál kifolyólag a mai napon sem mondhatom el az igazságot a parlament falain belül, akkor el fogom mondani a parlament falain kívül, ahogy azt nemrég már megtettem. Igenis mindenkinek joga van tudni azt , hogy kik tették tönkre ezt az országot, és hogy mi vár a tolvajokra, ha mi jövünk. Merthogy fizetni fognak. Fizetni fognak önök is minden aljasságért, amit elkövettek a nemzet ellen, úgyhogy arra kérem Önöket, jól gondolják meg, hogy mihez kezdenek a hatalommal a hátralévő néhány hónapban. Már nem csak mi mondjuk, hogy Önök nagy ívben tesznek a törvényekre, de ugyanezt mondja a fideszes Alkotmánybíróság is, amelyik végre valahára kimondta, hogy önök 2018-ban alaptörvény ellenesen szavazták meg a rabszolgatörvényt. Magyarán Önök éveken át törvénytelen eszközökkel kényszerítették túlmunkára a magyar melósokat. Na, ehhez mit szólnak? Most mi a terv, képviselőtársak? Jön egy újabb alaptörvény módosítás, vagy esetleg hajlandóak tudomásul venni, hogy még Önök sem tehetnek meg mindent a magyar melósokkal. Igen is jár a túlórapénz, jár a pihenőidő és a jólét minden magyarnak. Annak is aki a sor mellett gürizik." - mondta a Jobbik elnöke, majd költségvetésről, árakról jólétről beszélt.

"Önök adni nem adnak semmit, csak elvesznek. Még több pénzt, még több adót. Igazi uzsorások maguk egytől egyig, a legrosszabb fajtából."

- mondta ezt egy ponton Jakab..