Bencsik: Ferenc pápa keresztényellenesen viselkedik

2021-06-08 08:41 | #Bencsik András #Bayer Zsolt #Ferenc Pápa #keresztényellenes

„Ferenc pápa meg akarta alázni Magyarországot azzal, hogy csak három órás tartózkodást tervez hazánkban" – mondta Bencsik András, a fideszes kötődésű Demokrata főszerkesztője.

Bencsik a Hír TV Sajtóklub című műsorában nyilatkozott, számolt be róla a Népszava, melyben azt is mondta, hogy amennyiben Ferenc pápa úgy véli, hogy Orbán Viktor és Áder János hibát követett el azzal, hogy nem ereszti be a muszlim embertömegeket – és ezt ő véteknek ítéli meg – ez az ő szuverén döntése.

„E percben Ferenc pápa keresztényellenes magatartást tanúsít, amivel rendkívül súlyos kárt okoz a keresztény világnak" – tette hozzá.

Kifejtette, imádkozik azért, hogy az „eredeti pápa”, vagyis XVI. Benedek próbálja megvilágosítani ezt a „különös pápatársat” arról, hogy mi az ő felelőssége és kötelessége, mint a keresztény világ vezetőjének.

„A Vatikánban kétségbeesetten próbálják ezt az öregembert meggyőzni arról, hogy nem teheti meg egy keresztény országgal, hogy azért alázza és bünteti meg őket, mert keresztények akarnak maradni" – mondta később Bencsik.

Egészen hasonló állásponton van Bayer Zsolt, aki hasonló nézeteit a Hír Tv-n futó Bayer show-ban taglalta (az említett rész 6:27-nél kezdődik):